9 februari 2011

41 questions - min personlighetstyp

 Hittade länk till detta test hos Zachan. Kul! Måste såklart göra't!

Hmm, så detta nedan ska alltså föreställa mig? 
Ja, det kanske ligger det något i det faktiskt.
Jag gillar att grubbla, analysera och se samband. Är piggare på att snickra ihop idéer och planera saker och ting snarare än att genomföra dem. Tyst och reserverad (i nya och stora sällskap). Ointresserad av ledarskap och makt. Men de där yrkena vetetusan? Det var mycket fysik, kemi och matematik där.. (som jag aldrig hade något intresse eller fallenhet för i skolan i alla fall) Däremot låter de artistiskt och konstnärligt lagda yrkena mer intressant, typ fotograf, skribent, artist. Och så psykolog.

Din personlighetstyp:
Logiskt sinnade, kreativa tänkare. Kan bli mycket entusiastiska över teorier och idéer. Strävar ofta att bringa klarhet i teoretiska frågor. Värderar kunskap, logik och kompetens mycket högt. Tystlåtna och reserverade. Svåra att komma inpå livet. Individualister. Ointresserade av ledarskap och makt. Deras analytiska förmåga gör det lätt för dem att upptäcka samband som andra inte ser. Fungerar bäst när de uppmuntras att använda sin fantasi och förmåga till kritiskt tänkande.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Fysiker, kemister, biologer, fotografer, strateger, matematiker, universitetslärare, programmerare, animatörer, tekniska skribenter, ingenjörer, jurister, brottsplatsutredare, skribenter, artister, psykologer, systemvetare, utredare, besiktningsmän, lantmätare.

4 kommentarer:

Emmas Bokhylla sa...

Ha, vad roligt! det skall jag testa sa fort tid finns!

Ela sa...

Jag fick exakt samma svar som du.

Boktokig sa...

Vilket kul test! Då vet jag att jag har valt rätt yrke! ;)

Pi sa...

Brottsplatsundersökare tycker jag låter som en hit. Måste omedelbart testa om jag kan bli det. Fast med tanke på att jag dräller hårstrån omkring mig bara jag andas så kanske det inte är något lämpligt yrke för mig?