2 februari 2011

En hög med böcker

Förra veckans boklådefynd. Nu har jag nog snart alla Johanna Nilssons böcker? Gardell har jag läst, förutom senaste Jenny, men fanns inte i bokhyllan. Henschen är omtalad på bokbloggar och måste såklart spanas in!

8 kommentarer:

Jessica (ord och inga visor) sa...

Åh, lyllos som har I skuggan av ett brott oläst, den är så sjukt bra! Jag har nog också johanna nilssons alla, åtminstone "vuxenböckerna". Hon är en underbar författare. :) men vissa böcker är sjukt svåra att få tag på (typ Rebell med frusna fötter och Flickan som uppfann livet brukar vara svåra att få tag i).

Boktokig sa...

Vad härligt med lite boklådefynd!!!

Emelie sa...

Johanna Nilsson är ju underbar! Jag tror också jag har typ alla hennes böcker.

Lisa H sa...

Jessica: Ja, och du råkar ju faktiskt vara en av de som jag tänkte på när jag såg Henschen på loppisen! :)

Nu var det väldigt längesedan jag läste någon Johanna Nilsson, men hon finns i mitt hjärta och jag vill gärna ha alla böcker så att jag kan läsa när andan faller på!
De titlar du nämner har jag redan i hyllorna, Rebell.. som pocket och Flickan som uppfann livet är ett välbläddrat inbundet ex som hängt med länge nu :)

Lisa H sa...

Boktokig och Emelie: Precis, bokfynd är aldrig fel! I synnerhet inbundna ex av Johanna Nilsson är svåra att motstå :D

Emmas bokhylla sa...

Ah, vilka fynd! Grattis!

Jag alskar boklador, skulle kunna kopa (nastan) hur manga som helt!

Och du paminde mig om hur bra Gardell ar, borde lasa om honom nar tillfalle ges!

Jessica (ord och inga visor) sa...

Lisa: Jaså, lustigt att Henschen fick dig att tänka på mig men när du säger det så har jag nog haft med I skuggan av ett brott som boktips och sådär. Det är en bok som fortfarande dyker upp i minnet då och då. Har du läst Jag är leopardpojkens dotter av Johanna N? Det är en av få böcker av henne som jag faktiskt inte är lockad att läsa. Men har den ändå hemma. Oläst, of course, så jag lär läsa den också. :)

Lisa H sa...

Jessica: Nej jag har inte läst Jag är leopardpojkens dotter. Har den inte ens i hyllan.. Håller med dig, den är nog ensam om att inte locka när det gäller Johanna Nilsson.