12 juli 2010

Neeej..! [eller: "Vad ska jag läsa i väntan på Revolt?"]

Jag har alltså läst ut Fatta eld och grämer mig enormt över att det dröjer alldeles för länge till oktober då jag tror att sista delen av Hungerspelstrilogin ges ut.

Vad ska jag våga mig på att läsa däremellan? Finns det någon bok som möjligtvis kan skingra mina tankar och fånga min uppmärksamhet på samma sätt som Fatta eld (och även första boken, Hungerspelen)?!
Finns det det?
Finns det??

4 kommentarer:

Toffs sa...

Hehe, jag tyckte den var sådär, läsvärd men inte minnesvärd.. Men jag ser som sagt stor "nytta" i boken eftersom man kan prata om den med ungdomar (särskilt bra eftersom jag ska bli lärare när jag blir stor..=) ) Men jag kommer nog ändå att läsa följande delar, vore skoj om Fatta eld var bättre...=)

Lisa H sa...

Toffs: Där sa du nåt bra tycker jag! Läsvärd men inte minnesvärd.
När jag tänker efter så är det nog så med många böcker man läser. Eller, så är det iallafall för mig. Vet inte om det beror på mitt dåliga minne eller om jag är alldeles för mycket "här och nu", för många böcker jag läser kan jag tycka är jättebra/spännande/intressanta och så sätter jag högt betyg på dem, men ett halvår senare så kan jag knappt säga vad den handlade om...!
Och tvärtom, de böcker jag har segat mig igenom och inte haft riktigt läsflyt, det kan vara dem jag sen minns och på något sätt gillar bättre i efterhand än under själva läsningen. Som om jag måste smälta boken..?

Haha, det blev visst stora funderingar här av din kommentar!

Matilda sa...

Gone - övergivna tyckte jag om! Inget litterärt mästerverk, men jag läste 4 timmar i sträck och trodde det hade gått en timma, så nog är det en bladvändare allt!

Emelie sa...

Spännande, jag har precis läst Hungerspelen och blev helt fast precis som du! Dessutom har jag ju Fatta eld kvar, underbart! Men jag misstänker att den kommer att lämna även mig otillfredställd.

Hoppas din nya bok fyller tomrummet!

Kram Emelie