18 oktober 2010

Kort sammanfattning

Ujuj, så här länge får det ju inte gå mellan inläggen. Ni kan ju tro att jag ligger på latsidan med läsningen..! Men det gör jag inte, för efterlängtade Revolt har anlänt och är påbörjad och jag har också betat av ännu en liten del av tegelstensSugar.


Och förutom detta så har det ramlat in några recex. Mycket uppskattat och trevligt! De ligger och väntar högst upp på att-läsa-listan efter att sista delen i Hungerspelstrilogin är avnjuten :)

6 kommentarer:

Fröken S sa...

Härlig läsning med revolt. Hade en trevlig helg i dess sällskap =)

TEFROSSA sa...

Hej Lisa!
Godsakerna är på väg till dig nu!

/Lena

Lisa H sa...

Fröken S: Den ÄR bra! :) (jag är dock inte klar med den än)

Tefrossa: Fick te-paketet idag (snabb och fin leverans)! Har redan provat Choklad chili som var supergod (såklart). Supertack för teprovet!

Emmas Bokhylla sa...

Men det ar ju sa det ar ibland, man bara fastnar och da ar det svar att komma ut ur det!!

Njut ordentligt!

Boktokig sa...

Hoppas det går bra med din tegelstensutmaning! :)

Jag är mycket nöjd med min prenumeration på Yourlife. Jag har prövat prenumerera på flera tidningar utan att känna att det är tidningen för mig. Men denna är rätt. Det finns så mycket att läsa i den! Vi har jag inte prövat att läsa. Jag har sett den och tänkt att jag ska pröva den, men det har inte blivit av.

Lisa H sa...

Emma: Ja, du ser ju svaret på inlägget ovan - Jag njuter! :)

Boktokig: Tegelstensutmaningen går det ju för tillfället desto sämre med när man får fatt i skrällar som Hungerspelstrilogin :P Men sedan ska det förhoppningsvis bli lite mer läst i Sugar!

Ja jag håller med dig, det finns mycket att läsa i YourLife, och det gillar ju läsnördar som vi :)