12 augusti 2010

Peek-a-boo[k]


En glimt av min bokhyllevägg. Färgsorterad. Ett minne blott snart. Eller i höst. Får se hur länge jag står ut med att inte hitta i den. Vill köpa dörrar till också! Få ett mer samlat intryck, som om böckerna vore inom glas och ram :) Men såklart och tyvärr vill jag inte ha de billigaste dörrarna, och då blev det dyrt..

8 kommentarer:

Bara Böcker sa...

Det är ju verkligen himla snyggt att ha det färgsorterat, men jag skulle inte heller hitta i min bokhylla om jag hade det så.;-)

Lisa sa...

Åh.. varför är det så roligt att se andras bokhyllor? Det är så FINT med färgsortering, men jag skulle nog inte heller stå ut i längden... men kul att se i alla fall :)

Sandra W sa...

Jag håller med, det är snyggt men opraktiskt.

Lisa H sa...

Alla ovan: Kan bara meddela att det kliar i mitt ordningssinne och i fingrarna efter att sortera böckerna i ordning efter författarnas efternamn! :)

Boktokig sa...

Det ser väldigt fint ut!!!

Lisa H sa...

Boktokig: Tack! :) Men det SKA bort..! Så småningom..

Doris sa...

Åh va snyggt med färgsorterat! Jag har funderat på det, men skulle bli galen av att inte hitta. Nu har jag bokstavsordning, på författarnas efternamn. Och så känns det som att färg = böckerna är inredning, inget jag läser. Jag vet att det är fånigt.

Lisa H sa...

Doris: Ja, och nu råkar det ju vara precis som så att jag, bredvid mitt boknörderi, är galet inredningsintresserad - så självklart var jag tvungen att prova det här med färgsortering (men jag lovar att jag läser böckerna också ;) dock inte i så snabb takt som jag kanske skulle önska..) Helt klart ger det en skönare och mindre rörig bild av mitt vardagsrum!
Men nu har jag tröttnat på att inte hitta (vem vet, jag kanske har dubbletter av något till och med, haha) så jag håller på att peppa mig till att sätta igång med iordningsställandet i författarefternamnsordning :)