30 september 2010

Tegelsten #1 påbörjad

Som synes på "Läser nu"-bilden så är det Sugar av Michel Faber som är först ut i höstens tegelstensutmaning. Jag har inte kommit alls långt men det verkar vara en fyllig och mustig historia om den prostituerade Sugar som lever på Londons gator i slutet av 1800-talet. Härligt höstligt!

9 kommentarer:

Frida sa...

Jag läste Sugar för ett par år sedan, och miljöerna är en av de sakerna som jag fortfarande kommer ihåg. Det var en speciell stämning i boken. Jag minns också huvudpersonen. En del scener sitter fast i huvudet...

Boktokig sa...

Den står faktiskt i bokhyllan här hemma... oläst!

Nej, jag kan inte heller läsa alla sorters böcker under reklampauser. Jag läser dock rätt så snabbt så jag hinner läsa ganska mycket under reklampauserna.

Vad härligt att din mamma var med i bokklubbar för din skull! Och att du hade goda förebilder i din morfar och mormor!!!

Boktokig sa...

Jag ska ta och kolla upp Coetzee. kan ju bli nästa nobelpristagare som jag läser!

Lisa H sa...

Frida: Det låter lovande inför min fortsatta läsning :)

Lisa H sa...

Boktokig: Ska du inte passa på att läsa den nu då, under tegelstensutmaningen!? Eller, du kanske inte har hoppat på den? Gör det isåfall vettja!

Annika sa...

Fabers Malkus testamente var okej men den gav egentligen ingen mersmak. Kanske är det dags att tänka om då jag har hört mycket positivt om just Sugar

Lisa H sa...

Annika: Aha, ja jag har å andra sidan inte hört något om hans andra romaner så jag är vänligt inställd nu mot Sugar :)

Boktokig sa...

Ja, jag kanske gör det!

Lisa H sa...

Boktokig: Gör't! :)